Deltakelse på Bruløpet 2015

I anledning Verdensdagen for psykisk helse deltok Fontenehuset på Bruløpet i Drammen 7. oktober.

 

Irina og Ole på scenen
Irina og Ole holdt et flott innlegg på Union Scene under åpningen av Bruløpet.

 

 

 

Kjøkkenladies
Katrine og Kathinka serverer sultne gjester etter vel gjennomført løp!
Bandet
Askerbandet Bits underholdt på Fontenehuset etter maten!

 

 

Så var dagen endelig her! Blide og morgenfriske gjorde medlemmer og medarbeidere seg klare for Bruløpet – en dag vi hadde gledet oss til lenge. Vi rigget en fin stand, fortalte om Fontenehuset og delte ut flyers. Daglig leder Irina Greni og Ole (medlem) holdt flott appell fra scenen under åpningen av Bruløpet der blant annet alle deltakere ble invitert til «After-run» hos oss på Fontenehuset etter avsluttet løp. Mens de fleste fikk opp pulsen rundt elva i Drammen, holdt kjøkkenpersonalet roen på Fontenehuset mens de laget i stand en kjempegryte med hjemmeslaget tomatsuppe.

Spente vendte vi tilbake til Fontenehuset etter målgang, mon tro hvor mange som ville komme til suppe og kaffekos hos oss…  Plutselig braket det løs og de kom en etter en. Vi talte omkring 70 gjester!!! I samarbeid med MUNO (Musikkundervisning i Norge) kom Asker bandet Bits og underholdt oss og alle gjestene under middagen.

Så alt i alt – en flott markering av en Verdensdagen for psykisk helse og en fantastisk dag med besøksrekord hos oss på Fonenehuset! Vi gleder oss allerede til neste år :)